ENSALADA DE TOMATE E QUEIXO DE BURGOS.
INGREDIENTES:
-1 TOMATE SABROSO.
-QUEIXO DE BURGOS.
-ACEITE DE OLIVA.
-MOLDES METÁLICOS DE FORMAS DIVERTIDAS (PARA FACER GALLETAS).
-UN POUCO DE ORÉGANO.
PRIMEIRO SE CORTA O TOMATE EN RODAXAS. DESPOIS FANSE FORMAS DE QUEIXO DE BURGOS COS MOLDES METÁLICOS E SE COLOCAN ENRIBA DAS RODAXAS DE TOMATE. FINALMENTE BÓTANSE UNHAS GOTAS DE ACEITE E UN POUCO DE ORÉGANO. ¡A DISFRUTAR DA NOSA ENSALADA!
INGREDIENTES:
-1 TOMATE SABROSO.
-QUEIXO DE BURGOS.
-ACEITE DE OLIVA.
-MOLDES METÁLICOS DE FORMAS DIVERTIDAS (PARA FACER GALLETAS).
-UN POUCO DE ORÉGANO.
PRIMEIRO SE CORTA O TOMATE EN RODAXAS. DESPOIS FANSE FORMAS DE QUEIXO DE BURGOS COS MOLDES METÁLICOS E SE COLOCAN ENRIBA DAS RODAXAS DE TOMATE. FINALMENTE BÓTANSE UNHAS GOTAS DE ACEITE E UN POUCO DE ORÉGANO. ¡A DISFRUTAR DA NOSA ENSALADA!
PIRULETAS DE GALLETAS DE CHOCOLATE.
INGREDIENTES:
-GALLETAS TIPO DIGESTIVE.
-CHOCOLATE ESPECIAL PARA FUNDIR.
-VIRUTAS DE CHOCOLATE DE CORES OU LACASITOS.
-PALITOS DE BAMBÚ PARA BROCHETAS OU PALILLOS.
PRIMEIRO DEBE FUNDIRSE O CHOCOLATE NO MICROONDAS OU O BAÑO MARÍA. DESPOIS SE CUBRE DE CHOCOLATE UNHA DAS CARAS DA GALLETA. FINALMENTE SE CUBRE A PARTE DE CHOCOLATE CON VIRUTAS DE CORES OU LACASITOS, E POR ÚLTIMO, SE COLOCA O PALITO, COMO UNHA PIRULETA. DEBEN DEIXARSE UN RATO NA NEVEIRA PARA QUE O CHOCOLATE SE ENDUREZCA. ¡BO PROVEITO!
INGREDIENTES:
-GALLETAS TIPO DIGESTIVE.
-CHOCOLATE ESPECIAL PARA FUNDIR.
-VIRUTAS DE CHOCOLATE DE CORES OU LACASITOS.
-PALITOS DE BAMBÚ PARA BROCHETAS OU PALILLOS.
PRIMEIRO DEBE FUNDIRSE O CHOCOLATE NO MICROONDAS OU O BAÑO MARÍA. DESPOIS SE CUBRE DE CHOCOLATE UNHA DAS CARAS DA GALLETA. FINALMENTE SE CUBRE A PARTE DE CHOCOLATE CON VIRUTAS DE CORES OU LACASITOS, E POR ÚLTIMO, SE COLOCA O PALITO, COMO UNHA PIRULETA. DEBEN DEIXARSE UN RATO NA NEVEIRA PARA QUE O CHOCOLATE SE ENDUREZCA. ¡BO PROVEITO!
Pero que receitas máis divertidas. Despois dunha boa ensalada unha boa chuche. E vaia chuche!!!
ResponderEliminarEstos nenos cada día traballan máis ya temos un menú completo. Que rico ten que estar, grazas Alicia.
ResponderEliminartu si que sabes Alicia... primero operacion bikini y luego cositas dulces . ¡que rico!
ResponderEliminarPero se teño unha afillada cociñeira e eu sen sabelo!!!
ResponderEliminarComo boa comedora que eres Ali, tes que ser boa cociñeira!! Mans na masa!!! bicos miña parruliña favorita
¡Que cousas máis chulas facedes na clase!Parabéns
ResponderEliminar